Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu
ÇULLU MAHALLESİ 6039 SOK. ÇULLU MERKEZ / KIRIKKALE

VİZYON

Çağdaş eğitim yöntemlerini uygulayarak sevgi, saygı, hoşgörü çerçevesinde ülkesine, milletine faydalı bireyler yetiştiren nitelikli, yenilikçi bir anaokulu olmak,

MİSYON

Zengin öğrenme ortamları yaratarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ülkesini seven, sorumluluklarını bilen, ulusal ve evrensel değerlere sahip, düşüncelerini ifade ederek kendine güvenen mutlu çocuklar yetiştiren okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

Başlama Saati: 09.20 Bitiş Saati: 14.20

Taşımalı Eğitim

İl Merkezine Uzaklık 7 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

16 Ocak 2023 tarihli yazıda Eğitim Müfettişleri Başkanlığı raporu ile ilimiz merkez Yuva Mh. Çullu Yolu 2459 Sok. No:3 adresinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’nun kullanılmayan dersliklerinin kullanılarak Bağımsız Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu açılması teklif edilmiş, Milli Eğitim Komisyon Kararı ile okula Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu adı verilmiştir. Daha sonra 28.09.2023 tarihli yazı ile Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu’nun Yuva mahallesi Toki İlkokulu’na taşınmasına karar verilmiştir.